Porodični luksuzni raj na Vračaru: Zavirite u dom Ane Sević u kom se nalazi bazen vredan 50.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 11:04

Porodični luksuzni raj na Vračaru: Zavirite u dom Ane Sević u kom se nalazi bazen vredan 50.000 evra

Pokolon od brižnog supruga!

Pevačica Ana Sević sa svojim partnerom Danijelom i decom uživa u luksuznom domu na Vračaru, koji je uređivala po svom ukusu, a stan je odnedavno preuređen, pa je njena porodica dobila centralno mesto za uživanje, bazen.

Pevačica iz braka sa pevačem Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu, a sa Danijelom ćerku Senu i sina Simenona, te su njene ćerkice oduševljene što sada imaju pojačanje o kome svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brinu.

Ova mnogočlana porodica uživa u luksuznom stanu na Vračaru, koji je pevačica uređivala po svom ukusu.

Ana je vodila računa o tome da njihov dom bude podređen deci, pa tako da nije preterivala sa detaljima, već je gledala da sve bude prostrano i udobno.

Luksuzni stan lepe pevačice odnedavno je preuređen, pa je njena porodica dobila centralno mesto za uživanje, bazen.

Podsetimo, njen ponosni suprug Danijel bio je presrećan zbog proširenja porodice, a svojoj voljenoj odlučio je da ispuni veliku želju.

Kako se pisalo, Danijel je Anu častio, ni manje ni više, nego bazenom u stanu koji je kako se navodi koštao 50.000 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.