Porodica OTKRILA kako je i od ČEGA UMRO popularni Bojsi iz Mućki! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 18:05

Porodica OTKRILA kako je i od ČEGA UMRO popularni Bojsi iz Mućki! (FOTO)

Čuveni glumac je dobio srpsko državljanstvo!

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz serije "Mućke", preminuo je mirno u snu u 79 godina, a vest o smrti saopštila je njegova porodica zvaničnom objavom na Tviteru.

Porodica je u objavi napisala i od čega je popularni glumac bolovao, zbog čega je i umro.

- Teška srca vas obaveštavamo da je naš i vaš Džon umro mirno, u snu, nakon duge bitke s rakom – saopštila je porodica u saopštenju na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži Tviter.

MEDIA STATEMENT FROM THE FAMILY OF JOHN CHALLIS

Sunday September 19, 2021

“It is with heavy hearts that we bring you such sad news. Our dear friend and yours, John Challis, has died peacefully in his sleep, after a long battle with cancer.

Full Media piece below pic.twitter.com/oeIDrkAa4T

— Only Fools and Horses News (@onlyfoolsnews) September 19, 2021

Podsetimo, čuveni glumac je dobio i srpsko državljanstvo, a nedavno je i u svom gostovanju na TV Prva istakao da našu zemlju obožava i da će je ubrzo posetiti ni ne sluteći da mu se bliži kraj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.