Ponovo svađa u Snajkama: Učesnici pobesneli zbog poslova! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Nov.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo svađa u Snajkama: Učesnici pobesneli zbog poslova! VIDEO

U rijalitiju Snajke došlo je do još jedne svađe, ali ovog puta zbog raspodele poslova i odlučnosti nekih da ne rade ništa.

Naime, Mili je ove nedelje domaćin kuće Snajki, pa je u skladu s tim počeo da raspodeljuje poslove. Ivoni se ta raspodela nije dopala pa je digla veliku prašinu:"Ti si se mnogo digao, znaš? Nisi pravedan uopšte. Možda sma alergična i imam bubuljice, ali sam za neke izmislila higijenu" vikala je ona, na šta joj je Mili odgovorio:"Ja sam pravedan, dobio sam zadatak, moram da ga ispunim. Šta ti nije po volji?" ali to Ivona nije želela da sluša pa je nastavila sa napadom na njega.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.