Izvor: Scandal.rs, 21.Sep.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosni tata: I sin Dejana Stankovića zaigrao za reprezentaciju Srbije! (foto)

Kadetska reprezentacija Srbije deklasirala je vršnjake iz Belorusije u utakmici koju je, između ostalog, obeležio i reprezentativni debi sina legendarnog srpskog fudbalera Dejana Stankovića.

Stefan Stanković zaigrao je od 41. minuta i doprineo pobedi “orlića” od 6:2 (5:1) pred oko 300 gledalaca u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, čemu je prisustvovao i ponosni otac Dejan.

A photo posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on Sep 20, 2016 at 9:05am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Očevi su im slavni, a oni nove fudbalske nade Srbije!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Sep.2016, 09:17

Srbija ne treba da brine. Imaće uvek talentovane fudbalere i uskro možemo očekivati u A timu naše selekcije novog Stankovića, Mihajlovića, Adžića, Stojanovića, Vučićevića itd...Da, to su naslednici naših proslavljenih fudbalera...Veliku pažnju javnosti privukao je debi Stefana Stankovića...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.