Pol Makartni komponuje muziku za iskazivanje emocija na Skajpu

Izvor: Svet, 11.Feb.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pol Makartni komponuje muziku za iskazivanje emocija na Skajpu

Skajp je angažovao Pola Makartnija da napravi kratke muzičke kompozicije koje će pratiti sličice za iskazivanje emocija na tom programu.
U početku sam mislio da je to malo čudan predlog, i nisam znao da li je to dobro za mene. Onda sam pomislio – zašto da ne? To je nešto zanimljivo, novo i simpatično – kaže Makartni.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pol Makartni komponuje muziku za iskazivanje emocija na Skajpu

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016

Skajp je angažovao Pola Makartnija da napravi kratke muzičke kompozicije koje će pratiti sličice za iskazivanje emocija na tom programu...– U početku sam mislio da je to malo čudan predlog, i nisam znao da li je to dobro za mene. Onda sam pomislio – zašto da ne? To je nešto zanimljivo, novo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.