Pokupimo kune koje padaju sa neba: U Zagrebu novac padao s neba

Izvor: Svet, 28.Feb.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokupimo kune koje padaju sa neba: U Zagrebu novac padao s neba

U petak su u četvrti Dubrava u Zagrebu letele novčanice od dvesta kuna što iznosi oko 3.200 dinara. Novac je toliko padao da je ceo jedan deo aleje bio je prekriven vrednim papirima, a vozači su se zaustavljali nasred puta, istrčavali iz automobila i sakupljali koliko im stane u ruke, džepove, torbe…
Tek, jedna osoba smatrala je svrsishodnim da nazove policiju i prijavi čudan događaj.
Desetak automobila stajalo je tako nasred puta dok su vozači skupljali novce. Kada bi skupili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svotu koja im se činila dovoljna, sedali bi u auto i nastavili svojim putem. U pet minuta put je bio očišćen od novčanica.
Prvi su za “novac s neba” saznali slušaoci Radio Sljemena kada se u program javila slušateljka koja je izazvala pravu pomamu u tom deu grada. Nakon dojave na mesto događaja stigla je i policija. Novca nema, ali ima građana koji se nadaju da je neka novčanica ipak ostala na putu, javlja Hrt.
Nakon priloga u Dnevniku Radio Sljemenu javio se navodni vlasnik novca. Rekao je kako je novac izgubio vozeći se na motoru.
Imao je 97 hiljada kuna kojima je, navodno, planirao kupiti automobil. Policija je potvrdila kako je od jedne gospođe preuzela četiri hiljade kuna.
Izvor: n1info
Foto: Svet.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.