Pojačanje u seriji Južni vetar: Paskvale Espozito obožava Srbe!

Izvor: Svet plus, 16.Feb.2020, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačanje u seriji Južni vetar: Paskvale Espozito obožava Srbe!

Zvezda serije „Gomora“ govori o tome kako se snašao u srpskom krimi-ostvarenju. Pojačanje u seriji Južni vetar je Paskvale Espozito! Kaže da obožava Srbiju i Srbe! Za sada je naučio da kažem „zdravo“ i „kako si“...

„Južni vetar“ nastavlja da duva istim intenzitetom, a od nedelje uveče na Prvom programu RTS počinje emitovanje premijernih deset epizoda, koje su snimane nezavisno od istoimenog filma.

Miloš Biković dobija novog protivnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a njega igra Paskvale Espozito, jedan od bosova u seriji „Gomora“. Italijanski glumac Paskvale Espozito otkriva ko je bos kog tumači i kakve uspomene nosi sa snimanja.

 Premijera! Serija - Južni vetar, peta epizoda! (VIDEO)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.