Pogledajte spot za pesmu „Nismo smeli“ Marije Šerifović i Jovane Nikolić

Izvor: Prva.rs, 18.Jan.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte spot za pesmu „Nismo smeli“ Marije Šerifović i Jovane Nikolić

Brz ritam, neobična video priča u kojoj pevačice odmeravaju svoju fizičku snagu, ali i sjajna zabava koja je pratila zajednički rad, odlične su uspomene koje su upotpunile njihovo drugarstvo.

„Pevati sa našim najboljim vokalom za mene je velika čast. Ono što publika ne zna jeste da mi je Marija mnogo pomogla da sastavim saradnike i pesme za svoj prvi album tako da je definitivno ostavila ogroman pečat na moju karijeru, dok je sa ovim duetom ispunila moju ogromnu želju. Biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dobrih pesama i u budućnosti, ali je samo jedan duet sa Marijom Šerifović“, kaže Jovana dok Marija ističe da je uprkos prijateljstvu, za saradnju bio presudan Jovanin dobar vokal.

„Ona sjajno peva, pričale smo o duetu dugo ali smo čekale dobru pesmu. Jovana je divan prijatelj, ali da se zna pustila sam je da me pobedi u obaranju ruku samo za potrebe spota“ , naglašava Marija.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.