Pogledajte prve kadrove novog spota Nataše Bekvalac, Mala plava

Izvor: Tracara.com, 18.Sep.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte prve kadrove novog spota Nataše Bekvalac, Mala plava

Nataša Bekvalac danas u Beogradu snima spot za pesmu Mala plava, koju je uradila srpskim producentom i reperom Cobyjem. Novosadska blondina rešila je da iza sebe ostavi težak period, pa je tako prethodne mesec pored uživanja sa kćerkama, provodila u studiju, radeći na novoj numeri koja će biti drugačija od zvuka na koji smo navikli kada je ona u pitanju. Dobroupućeni tvrdi da je Natašina nova pesma “modernog zvuka i zavodljiva,” a ako je suditi po prvim fotografijama, tako će i ona izgleda u novom spotu. Bekvalačeva će novi spot prikazati sledeće nedelje, na svoj rođendan, 25. septembra.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac na snimanju novog spota u SEKSI IZDANJU, čik probajte da skinete pogled sa nje! (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Sep.2018

Muzička zvezda Nataša Bekvalac snimila je novi spot za duetsku pesmu sa Cobijem, koja nosi naziv "Mala plava", a video će premijerno biti prikazan 25. septembra, na pevačicin rođendan.

Nastavak na Blic...

Nataša snima spot za novu pesmu! Zavirite na set! Izgleda NIKAD PROVOKATIVNIJE! (FOTO)

Izvor: Svet, 19.Sep.2018, 11:28

Pop zvezda Nataša Bekvalac danas u Beogradu snima spot za duetsku pesmu sa Cobijem ‘Mala plava’.. Nataša se odlučila za nešto provokativniji stajling nego što smo od nje navikli.. . Nataša pravi mali zaokret u svom muzičkom pravcu, izvori sa seta kažu da je pesma zavodljiva i izuzetno modernog...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.