Pogledajte kako je Igor Kojić odgovorio Milanu Popoviću (foto)

Izvor: Scandal.rs, 23.Mar.2016, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Igor Kojić odgovorio Milanu Popoviću (foto)

Igor Kojić je rešio da preko društvenih mreža odgovori bivšem vereniku svoje supruge, Milanu Popoviću.

“U Americi postoji sindrom uksraćuju viđenje znači ograničavaju susrete i druženja, na sve moguće načine pokušavaju oca da spreče da uživa u tom provođenju vremena sa svojim detetom. Nisam čitao kakav sindrom postoji u Americi ali sam “video” da neko samoinicijativno ne vidi i ne čuje pet meseci, pa tri meseca, pa dva meseca sopstveno dete. Pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se pitam kakvu to mogućnost ustav treba da nam da? Možda mogućnost da se falsifikuje pasoš ili da nas neko prati/uhodi mesecima”, napisao je Igor Kojić.

Srpski kralj bakra podržao je Hrvatsko udruženje za ravnopravno roditeljstvo, navodi alo.rs, i na konferenciji za medije otkrio da ga je Seve lažno optužila za nasilje u porodici.

“Kada dodje do rasprave, nek su vam reči blage, a dokazi jaki, a ja iz iskustva znam da su reči jače uvek kada su dokazi slabi” Patrijarh Pavle

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on Mar 23, 2016 at 9:24am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

RAT SE NASTAVLJA Igor Kojic odgovorio Milanu Popovicu

Izvor: medio.rs, 23.Mar.2016

Igor Kojić je rešio da preko društvenih mreža odgovori bivšem vereniku svoje supruge..."U Americi postoji sindrom..uksraćuju viđenje znači ograničavaju susrete i druženja, na sve moguće načine pokušavaju oca da spreče da uživa u tom provođenju vremena sa svojim detetom. Nisam čitao kakav...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.