Pogledajte kako je Arnold Švarcveneger isprepadao fanove! (video)

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Arnold Švarcveneger isprepadao fanove! (video)

Fanovi Arnolda Švarcenegera bili su u šoku kada je čuveni Terminator oživeo na ulicama Los Anđelesa, i to bukvalno!
Čuveni glumac prošetao je Holivudom i usput se slikao sa obožavaocima, od kojih mnogi nisu mogli da poveruju da je to on.
Jedna od smešnijih scena desila se kada je, obučen i našminkan kao Terminator, naišao na svog imitatora. Momak nije verovao da ti je glumac, pa je neko vreme potrajalo “ubeđivanje” izgovaranjem replika iz filma.
Nakon toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je pozirao u Muzeju voštanih figura Madam Tiso, gde je glumio sebe. Fanovi su prilazili misleći da će se fotkati sa figurom omiljenog glumca, ali Švarci bi u tom trenutku “oživeo” i izgovorio neku od čuvenih replika iz “Terminatora”.
Neverovatan doživljaj i sjajna uspomena za sve Švarcijeve fanove, ali i sjajan način da promeni mišljenje onih koji do tog trenutka i nisu baš nešto posebno gotivili čuvenog glumca.
Inače, ova akcija bila je deo kampanje u kojoj razne zvezde pomažu da se prikupe sredstava za čitav niz humanitarnih akcija.
Švarcijeva akcija definitivno je jedan od najboljih ikada!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kako je Arnold Švarcveneger isprepadao fanove! (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2015

Čuveni glumac prošetao je Holivudom i usput se slikao sa obožavaocima, od kojih mnogi nisu mogli da poveruju da je to on...Jedna od smešnijih scena desila se kada je, obučen i našminkan kao Terminator, naišao na svog imitatora. Momak nije verovao da ti je glumac, pa je neko vreme potrajalo “ubeđivanje”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.