Pogledajte kako izgledaju majka i sestra Sandre Afrike

Izvor: Tracara.com, 23.Maj.2017, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgledaju majka i sestra Sandre Afrike

Selfi sa majkom i sestrom (foto: Instagram.com/sandraafrika) Sandra Afrika važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni, a od koga je nasledila sjajan izgled otkrila je porodičnom fotografijom. Iako je na društvenim mrežema do sada retko delila fotografije iz privatnog života, Sandra je juče pratiocima na Instagramu pokazala kako uživa sa svojom majkom Jasminom i sestrom Anitom. “Ručak sa majkom i sestrom. Moje sve”, napisala je pevačica pored fotke koja je oduševila njene fanove.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKO ne zna da se ISPALI kao Dara: Pogledajte najnoviji Bubamarin BLAM! (foto)

Izvor: Svet, 23.Maj.2017

Dara Bubamara najavljuje novi album koji uskoro treba da se nadje u prodaji. Već danima na Instagramu objavljuje fotke iz kampanje, a svoje fanove sinoć je obradovala i nazivima svih pesama. I tu ništa ne bi bilo čudno da reč ekstravagantno nije pogrešno napisala. Pogledajte kako se ova reč piše...

Nastavak na Svet...

Dara Bubamara sela na skuter u mini bikiniju i pokazala koliko je SMRŠALA, pa počastila fanove VRUĆIM snimkom! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017

Foto: Telegraf..Dara Bubamara otputovala je van Srbije i trenutno uživa na moru, odakle je i svojim fanovima pokazala kako se opušta...Pevačica koja je trenutno u žiriju "Pinkovih zvezda" otvorila je letnju sezonu očigledno spremnija nego ikad. Pozirala je na skuteru u seksi bikiniju, u kojem...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.