Izvor: Scandal.rs, 11.Jul.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda Milica Todorović u tangama! (foto)

Milica Todorović trenutno uživa na moru! Iako je prozivaju da ima višak kilograma, Milica je i dalje potpuno opuštena, jer je godinama imala titulu vlasnice najbolje guze na estradi. A kako sada izgleda njena guza u tangama pogledajte. OVDE POGLEDAJTE KAKO MEŠA MILICA TODOROVIĆ scandal.rsivan vučićević, printscren The post Pogledajte kako izgleda Milica Todorović u tangama! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ona slavi njen rođendan! Pogledajte zbog čega Ana Sević pravi žurku! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 11.Jul.2017

Pevačica Ana Sević juče je proslavila rođendan svoje ćerke Lorene. Veliko slavlje se tek priprema, a to će biti žurka u igraonici. Na rođendanu će biti i Darko Lazić i Ana, a šta se dešava u njihovom braku pročitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! scandal.rsivan vučićević, instagram The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.