Izvor: Scandal.rs, 11.Jul.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona slavi njen rođendan! Pogledajte zbog čega Ana Sević pravi žurku! (foto)

Pevačica Ana Sević juče je proslavila rođendan svoje ćerke Lorene. Veliko slavlje se tek priprema, a to će biti žurka u igraonici. Na rođendanu će biti i Darko Lazić i Ana, a šta se dešava u njihovom braku pročitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! scandal.rsivan vučićević, instagram The post Ona slavi njen rođendan! Pogledajte zbog čega Ana Sević pravi žurku! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Evo šta su Davidu napisali na kući dok je bio u Parovima! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 11.Jul.2017

Dok je David Dragojević bio u Parovima, grafiti su se pisali po njegovom rodnom Veterniku. Evo jednog koji je osvanuo pored njegove kuće. A šta su David i Aleksandra rekli o svemu – i o Parovima i o njihovom odnosu, pročitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! uz ekskluzivne fotke sa bazena....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.