Pod dejstvom alkohola za volanom: Rokviću preti novčana kazna i oduzimanje dozvole!

Izvor: Svet, 03.Jan.2017, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pod dejstvom alkohola za volanom: Rokviću preti novčana kazna i oduzimanje dozvole!

Marinko Rokvić u januaru ove godine seo je za volan pod dejstvom alkohola zbog čega mu preti novčana kazna i oduzimanje dozvole.
Popularnog pevača policija je uhvatila kako u pripitom stanju vozi svoj skupoceni automobil.
“Protiv Rokvića se vodi sudski postupak jer je uhvaćen kako vozi u stanju srednje alkoholisanosti. Naduvao je između 0,5 i 1,20 promila, pa mu preti novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara, šest kaznenih poena, a najgore je što mu se može izreći >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zabrana vožnje na tri meseca”, kaže izvor Kurira.

Međutim, Rokvić može i da se izvuče sa blažom sankcijom ako nije kažnjavan više od jedanput u poslednje dve godine.
“Na osnovu pravila koje je uspostavila saobraćajna policija, Rokvić, kao i svi ostali, može da potpiše sporazum o priznanju prekršaja. Na taj način može da izbegne odugovlačenje po sudu i sebi izdejstvuje blažu kaznu. U dogovoru sa policijom on može da zaključi da mu se izrekne kraća mera zabrane upravljana vozilom i smanji novčana kazna. U svakom slučaju, novčana kazna ne može biti ispod 15.000 dinara, a kazneni poeni mu se ipak upisuju. Taj sporazum kasnije ide sudiji, koji donosi konačnu presudu”, objašnjava Milan Marinović, predsednik Prekršajnog suda u Beogradu, prenosi pink.rs.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pod dejstvom alkohola za volanom: Rokviću preti novčana kazna i oduzimanje dozvole!

Izvor: Scandal.rs, 03.Jan.2017

Marinko Rokvić u januaru ove godine seo je za volan pod dejstvom alkohola zbog čega mu preti novčana kazna i oduzimanje dozvole...Popularnog pevača policija je uhvatila kako u pripitom stanju vozi svoj skupoceni automobil...“Protiv Rokvića se vodi sudski postupak jer je uhvaćen kako vozi u stanju...

Nastavak na Scandal.rs...

Marinko Rokvić preiveden na saslušanje u policiju!

Izvor: Svet plus, 04.Jan.2017, 10:30

Marinko Rokvić priveden je u policiju na saslušanje, zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Policija je popularnig pevača uhvatila, kako u pijanom stanju vozi automobil, te je protiv njega podneta i krivična prijava..."Protiv Rokvića se vodi sudski postupak jer je uhvaćen kako vozi u stanju srednje...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.