Počinje novi rijaliti za oči i dušu: Modelsice u akciji širom sveta! (video)

Izvor: Svet, 13.Maj.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje novi rijaliti za oči i dušu: Modelsice u akciji širom sveta! (video)

Devojke iz grupe “Models” snimile su putopisni rijaliti koji će se premijerno prikazivati od 15. maja na “Grand narodnoj televiziji”. Prva epizoda nas očekuje tačno u 20.30 u petak.
Verujemo da će biti zanimljivo pogledati šta devojke rade dok putuju svetom, a ako ni zbog čega drugog, ovo će biti praznik za oči  jer ćemo s njima proputovati mestima koje nismo imali prilike da posetimo.
Videćemo lepe razglednice iz sveta, zanimljivosti iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kuhinja raznih naroda, ali i kako se lepe devojke provode dok putuju. Malo promene nije na odmet, gledaoci su se umorili od nekih drugih, vulgarnih i banalnih rijalitija…

 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Počinje novi rijaliti za oči i dušu: Modelsice u akciji širom sveta! (video)

Izvor: Scandal.rs, 13.Maj.2015

Devojke iz grupe “Models” snimile su putopisni rijaliti koji će se premijerno prikazivati od 15. maja na “Grand narodnoj televiziji”. Prva epizoda nas očekuje tačno u 20.30 u petak...Verujemo da će biti zanimljivo pogledati šta devojke rade dok putuju svetom, a ako ni zbog čega drugog,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.