Plašim se da me Marija NE ODROBIJA Darijan OČAJAN zbog veze sa Miljanom - Strahuje od Kulića, ne želi da završi kao Zola?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 11:31

"Plašim se da me Marija NE ODROBIJA" Darijan OČAJAN zbog veze sa Miljanom - Strahuje od Kulića, ne želi da završi kao Zola?

Radumirović nije siguran da li radi pravu stvar?

Učesnici "Elite" Miljana Kulić i Darijan Radumirović ušli su u vezu, iako imaju razne svađe, a on joj se sad poverio i rekao da je najbolje da se drži podalje od njene porodice i nje, jer smatra da nikako neće da ga prihvate.

Darijan je Miljani rekao da se plaši da će ga njena majka odrobijati, a njoj je cela situacija bila smešna.

Miljana, srećno ti pola meseca veze! Ne znam šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti misliš, kako će sve ovo da se razvija, ali mislim da neće biti dobro po mene. Nemoj da dozvoliš da te neko provocira, mi idemo da se provedemo, niko nas ne zanima. Ipak, mislim da me tvoji kod kuće ne vole previše. Plašim se da me Marija ne odrobija - rekao je on kroz smeh, a Miljana se nadovezala:

- Ma neće biti ništa strašno. Naravno da im je šok jer mislim da nisu očekivali da ćemo ti i ja da petljamo nešto i to je normalno. Verujem da moja majka nije za ovu vezu, ali ako pokazeš da si dobar za mene, naravno da će da bude.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.