Plašim se... Maja Marinković treba da ODSTRANI OVO IZ TELA, Takiju ne sme da saopšti O ČEMU JE REČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 20:15

"Plašim se..." Maja Marinković treba da ODSTRANI OVO IZ TELA, Takiju ne sme da saopšti O ČEMU JE REČ

Nakon Elite ide na ozbiljnu operaciju?

Popularna starleta i rijaliti zvezda Maja Marinković brojnim estetskim operacijama promenila je lični opis, a za sve korekcije izvojila je hiljade evra.

Maja je mnogo toga promenila na sebi, a na njenom Instagram profilu mogu se naći fotografije pre operacija. Naime, ona je nekada potpuno drugačije izgledala, pa je na prvi pogled teško perpoznati sa starih slika.

Iako je trenutno smartaju najzgodnijom rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnicom, čini se da straleta nije zadovoljna, te je rešila da se podvrgne još jednoj ozbiljnoj operaciji. Starleta se obratila svojim cimerima u "Eliti" i sve objasnila.

- Kad je bila žurka pre neki dan, gledala sam se u ogledalu. Razmišljala sam kako bi mi bilo da mi je struk manji i reklo bi se da bih bila prava lutkica! Možda ću da izvadim rebro jedno kad izađem napolje. Tako bi mi bilo mnogo bolje, a iskrena da budem, i bez toga sam prava bombica. Ne znam samo šta bi mi otac rekao sad da me čuje. Mislim da bi to bila jedina stvar za koju bi rekao ne. Ovako mi je sve dozvolio, ali to, baš da vadim kosti iz sebe, to ne bi pustio - ispričala je Maja, a cimeri su konstatovali da je preterala sa operacijama.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.