Pet muškaraca PRESRELO i fizički napalo Kristijana i njegovog prijatelja: SNIMAK tuče prikazuje sav užas

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 14:50

Pet muškaraca PRESRELO i fizički napalo Kristijana i njegovog prijatelja: SNIMAK tuče prikazuje sav užas

Ukoliko je sudeći prema snimku koji kruži mrežama, nekadašnji rijaliti učesnik i simbol devedesetih godina i priča sa asfalta je ponovo u centru skandala.

Kristijan Golubović i njegov prijatelj koji je poznat pod pseudonimom Tenk, na socijalnoj mreži TikTok su postali meta komentarisanja zboj video snimka koji je ugledao svetlost dana.

Reč je o snimku na kom se, prema opisu kojim je propraćen, navodi da su učestvovali u tuči i batinjanju i to ne u bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kakvoj već uličnoj i masovnoj. No, ne treba isključiti mogućnost da je ipak samo reč o snimku koji je potencijalno sarkastičnog karaktera, te da je za potrebe animiranja publike sve prenaglašeno, izmišljeno ili karikirano.

- Brat za brata, super duo! - glasio je uvodni deo ovog klipa.

Krile i Tenk, sami protiv petorice koji su preprečili put. Krile i Tenk su odmah izleteli iz auta i krenuli na njih pet. Tenk je prvi pitao šta je problem i udario prvog, pa drugog, dok je Kristijan već uspavao ostale - glasio je nastavak teksta koji prati pomenuti video zapisu.

Ono što je neophodno podvući, jeste činjenica da je ovaj video zapravo sadržan od jednosekundnog pomeranja aktera, koje ide u nedogled, ali se na istom ništa sporno ne vidi, ni to da li je dolazila policija ili medicinska pomoć.

Iz tog razloga treba sve napisano u tom klipu uzeti sa rezervom, dok se zvanična potvrda ne dobije. Nadamo se da su svi dobro.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.