Pauk se zavukao momku pod kožu i jeo ga tri dana!

Izvor: Svet, 17.Okt.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauk se zavukao momku pod kožu i jeo ga tri dana!

Australijanac Dilan Tomas nadao se da će mu odlazak u Baliju na odmor biti dostojan uživanja i dobrog provoda ali nije sve tako lepo kao što nekad izgleda. Tomas je sa tropskog ostrva poneo suvenir u obliku živog pauka koji mu se uvukao pod kožu i živeo u njemu tri dana. Pauk je ostavio prilično velik ožiljak preko stomaka i kretao se prema Tomasovom srcu.
Doktori su izvadili pauka iz stomaka ovog momka a bio je veličine šibice. Živeo je tri dana u njemu i sada ga prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zovu Spajdermen.
„Treba dosta toga da se desi da bi mi se neđto zgadilo ali ovaj put se osećam stvarno grozno“, rekao je Tomas.
Profesor sa Univerziteta Mekgil Kristofer Badl kaže da je malo verovatno da se tako nešto desi.
“Malo je verovatno da se ovo nekom desi i ne mogu da se setim ni jednog valjanog razloga zašto se pauk zavukao pod kožu. Činjenica da se kretao i hranio prkosi logici i svemu što znamo o biologiji paukova”, naveo je profesor.

Autor: Life Content
Foto: Screenshot

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.