Paterizovani paradajz! Bez konzervansa, ljuštenja i ceđenja! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2020, 13:00

Paterizovani paradajz! Bez konzervansa, ljuštenja i ceđenja! (RECEPT)

Zimnica je kod većine već pripremljenja i spakovana u ostave da sačeka zimske dane. Ukoliko još niste pripremili pasterizovani paradajz, još uvek nije kasno. Recept bez konzervansa, ljuštenja i ceđenja! 

Potrebno:

6 kilograma paradajza

2 kašičice soli

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.