Parovi 2015: Gasttozz u izolaciji zbog vulgarnih reči - detaljno opisao seksualni odnos sa Tijanom VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi 2015: Gasttozz u izolaciji zbog vulgarnih reči - detaljno opisao seksualni odnos sa Tijanom VIDEO

Nakon što je Tijana Ajfon danas u Parovima 2015, izjavila da sumnja da je u drugom stanju sa Gasttozzom, Jutjub zvezda odlučio je da večeras tokom nominacija detaljno opiše njihov seksualni odnos.

Večeras se u rijalitiju Parovi održava još jedno izbacivanje i dok ukućani s nestrpljenjem iščekuju ko će napustiti luksuznu vilu, voditeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je odlučila da sazna pravu istinu vezanu za Tijaninu trudnoću. Nakon što je starleta danas izjavila kako sumnja da je u drugom stanju, Gasttozz je odlučio da opiše detaljno njihov seksualni odnos, ne mareći za vulgare reči koje je izgovorio tokom opisivanja.

Zbog korišćenja nepristojnih reči, Gasttozz je kažnjen izoklacijom od 24 sata. Pogledajte:

Posted by U Zmajevom gnezdu on Sunday, 24 May 2015
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Napravili bebu u Parovima?!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2015

Gastozz do detalja opisao seksualni odnos sa Tijanom, koja misli da je trudna!..Foto: YouTube..Novi šok u Parovima – nakon ulaska Igora Kostića, u iščekivanju izbacivanja, došlo je do prepucavanja između dojučerašnjih ljubavnika Gastozza i Tijane...Pošto se Tijana u toku jučerašnjeg dana...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.