Napravili bebu u Parovima?!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravili bebu u Parovima?!

Gastozz do detalja opisao seksualni odnos sa Tijanom, koja misli da je trudna!

Foto: YouTube

Novi šok u Parovima – nakon ulaska Igora Kostića, u iščekivanju izbacivanja, došlo je do prepucavanja između dojučerašnjih ljubavnika Gastozza i Tijane.

Pošto se Tijana u toku jučerašnjeg dana "pohvalila" ostalima da misli da je ostala trudna s njim, Gastozz je u toku živog prenosa do detalja opisao njihov seksualni odnos uz gomilu "biranih reči" i detalja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Ustani i prošetaj do ostave, pa lepo u izolaciju zbog ovih prostakluka", uputila ga je voditeljka.

Ranije je Ružica morala da se izvini, jer je u toku jučerašnje svađe rekla da je jedan poznati političar bio u vezi sa jednom od ukućanki, zbog čega joj preti diskvalifikacija.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U PAROVIMA SVAKO MALO NEKO TRUDAN: I Tijana Ajfon najavila bebu?!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2015, 13:01

Posle Cuce Negovanović i Ružice Veljković, još jedna takmičarka u "Parovima" pominje bebu...U iščekivanju izbacivanja, došlo je do prepucavanja između dojučerašnjih ljubavnika Gastoza i Tijane...Pošto se Tijana "pohvalila" ostalima da misli da je ostala trudna s njim, Gastoz je u toku živog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.