Palo priznanje: Janjuš otkrio da li mu NEDOSTAJE Aneli - Ona u apartmanu NAĆULILA UŠI, haos u najavi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 08:48

Palo priznanje: Janjuš otkrio da li mu NEDOSTAJE Aneli - Ona u apartmanu NAĆULILA UŠI, haos u najavi?

Šokantan potez produkcije juče je podigao sve na noge - Aneli Ahmić nije više u Beloj kući, a sada je Janjuš otkrio da li mu ona fali.

Aneli Ahmić je, u dogovoru sa produkcijom, rešila da na nekoliko dana napusti "Elitu", a sve kako bi videla kako će Marko Janjušević Janjuš reagovati zbog njenog odlaska.

Sinoć je u "Eliti" održana emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević pomrsio je konce svim učesnicima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na red je došao i Janjuš kojeg je pitao da li mu nedostaje Aneli, a evo šta je bivši košarkaš odgovorio na to.

- Da li ti nedostaje Aneli - pitao je Milan.

- Želim joj sad da uživa sa ćerkom, ja za nju više reč neću reći, neka ohladi glavu malo. Znam koliko joj treba malo da se ohladi i da pročisti misli - odgovorio je Janjuš.

Podsetimo, Aneli Ahmić danima je kukala drvetu mudrosti kako bi volela da se skloni iz Bele kuće i iz skrivene prostorije posmatra ponašanje Marka Janjuševića Janjuša, na kraju joj je Veliki šef to i dopustio.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ova noć je promenila "Elitu" - Maja progovorila o emocijama prema Caru, Anita ponovo uhvaćena u laži, a Janjuš raskrstio sa Aneli

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023

Spektakl od noći uvek je zagarantovan kada na imanje u Šimanovcima uđe Milan Milošević...Emisija "Pitanja gledalaca" ni ove noći nikoga nije ostavila ravnodušnim. Voditelj se kao i svaki put potrudio da takmičare "izuje" iz cipela, i u tome je svakako uspeo...Noć za nama protekla je u znaku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.