Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 08:48

Haos, voditelj raskrinkao glavnog LOPOVA u Beloj kući: "Mene bi bilo sramota da imam toliko godina i da KRADEM"

Milan Milošević je sinoć stigao u "Elitu", a već pri početku emisije obratio se Anđeli Šparavalo, o kojoj i njeni cimeri pričaju da krade stvari učesnicima. Nakon što se malo pravdala, takmičari su došli do zaključka da ima i saučesnika.

Sinoć u toku emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević uspeo je, kao i uvek, da pomrsi sve konce učesnicima.

Ovom prilikom razotkriveno je i ko krade stvari u Beloj kući.

- Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te nije sramota da kradeš Anitu i ostale devojke, je l' to lepo da je kradete sve redom? Sad kad nema Matorinu zaštitu i kad je najranjivija vi je potkradate - pitao je Milan Anđelu.

- Ja sam samo uzela da pogledam čije su stvari, cigare su bile na podu pa sam ih zato uzela, nisam znala čije su, ja nisam lopov da to radim. Za majicu, bila je u mom garderoberu nisam nikome ukrala to je moja majica - rekla je Anđela.

- Pljujete je svi u kući da krade, sad samo sedite i ćutite, sram vas bilo. Mene bi bilo sramota da imam toliko godina i da kradem. Pitaj ljude nikad neće ostati gladna - rekao je Milan.

- Ja Milane nisam saučesnik, nemam potrebe da radim to, eto što se družim sa njom pa nastane haos, ja nikome nisam čuvala stražu. Ona je uzela iz tog kofera cigare ja sam to videla ne može to da poriče - rekla je Jovana.

- Ona zna svačije artikle od učesnika ko ima šta, rekla mi je da joj treba nakit za žurku i samo je otišla uzela od Anite, samo je izgovorila kako je boli uvo da pita bilo koga. Jovana stoji na dva metra od Anđele i ništa da joj kažeš, znači i ti si saučesnik -odbrusila je Milena.

- Ti si poslednja osoba koja treba da se šunja kod kreveta kad si u lošem odnosu sa Anitom, to je istina da kradu sad kad Anita nema zaštitu ali šta da se radi trenutno je najranjivija - rekla je Matora.

- One sad i te kako misle da mogu da potkradaju Anitu zato što je najranjivija, ona nikome ništa loše nije uradila osim Matoroj tako da nemaju prava da kradu devojku bez obzira na sve. Ovde svi redom kradu, meni nema šta nisu pokrali - rekla je Miljana.

- Njih dve očigledno rade u talu, organizovano, da pokradu sve redom, ta njihova smirenost u priči takve osobe su najopasnije -rekao je Milan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Palo priznanje: Janjuš otkrio da li mu NEDOSTAJE Aneli - Ona u apartmanu NAĆULILA UŠI, haos u najavi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023

Šokantan potez produkcije juče je podigao sve na noge - Aneli Ahmić nije više u Beloj kući, a sada je Janjuš otkrio da li mu ona fali...Aneli Ahmić je, u dogovoru sa produkcijom, rešila da na nekoliko dana napusti "Elitu", a sve kako bi videla kako će Marko Janjušević Janjuš reagovati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.