Pakao tek dolazi, znam šta joj je u planu Matora slomljena pred Anitinim manipulacijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 19:32

"Pakao tek dolazi, znam šta joj je u planu" Matora slomljena pred Anitinim manipulacijama

Situacija koja je snašla Jovanu Tomić, poznatu rijaliti učesnicu, nije nimalo laka. Nakon javnog obelodanjivanja prepiski hrvatske tiktokerke Matee i njene supruge Anite, srušio joj se svet. Matoru je to toliko razorilo da je najavila razvod braka, bez mogućnosti pomirenja.

Ne čudi da je odnos dve još uvek zakonite supružnice glavna tema koja trese Belu kuću već nedeljama unazad.

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. U jednom od priloga koji su pušteni "elitarima", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jovana Tomić Matora iskazala je sumnju u vezi prepiski u Anite Stanojlović i Matee Car, i pritom istakla da je zanima ko je prvi došao u posed tih prepiski.

- Nemam komentar - kazala je Anita nakon gledanja klipa.

- Ona nikad nema komentar, kad je potrebno. Pakao tek dolazi. Ja se osećam loše, jer je Aniti loše, a to nije normalno. Sebe deprimiram i spuštam. Biram reči kako joj se obraćam. Odlučila sam da se suzdržim nekih komentara. Znam tek šta joj je u planu da radi. Juče obitava oko mene, a sad govori kako nema komentar, ne želi ni da se udostoji da mi kaže šta treba. Ona ima neki drugi problem u glavi, jer problem nisam ja. Zna da je volim, možda misli da ću joj oprostiti, samo je kopka kad ćemo obaviti razgovor. More je neke druge stvari. Neka mi ne prilazi. Ona nakon svega dolazi i meni ljubomoriše, a ja njoj ne smem da kažem ništa. Iz dana u dan shvatam neke stvari. Nju boli ku*ac, ona nema komentar na sve ovo - rekla je Matora Milanu Miloševiću.

- Anita, da li misliš da Matora ne zaslužuje da ti odgovoriš na njene sumnje da ste Matea i ti mutne? - upitao je voditelj.

- Sve dok ona ima ovakav stav, ja nemam komentar - odgovorila mu je Anita.

- Ona želi da je vređam i psuje, pa da odgovori. Ti si našla meni da praviš pakao ovde?! Ona želi da pričam sa njom, da krene da me laže? Briga me. Je*em mater svima koji su mi napolju radili o glavi. Izgubljena sam, skinite mi se s ku*ca i Matea i ti. Nakon što si mi stavila ku*ac u usta, ti bi da me uveravaš da me voliš, da te operem kao Veniš. Anita zna da me boli kad provocira Zolu, jer mi je čovek pre par dana rekao:''je*ao sam je'', čovek me vratio na sve to, ona misli da je meni lako? Važnije joj je da pravi haos, nego da se osvrne na to kako je meni - kazala je Matora.

- Mislim da Anita treba da spusti loptu i ne raguje na Zolu. Da sam na njenom mestu, fokusirala bih se na odnos sa njom, a ne na to šta on govori - kazala je Lejdi Di.

- Neki od komentara su da se Anita više upali tokom svađe sa Zolom, nego sa Matorom - dodao je voditelj.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.