Pakao počinje - Aneli još ne zna kakav su joj haos spremili: Otkriveni detalji novih ulazaka u Elitu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2023, 11:43

Pakao počinje - Aneli još ne zna kakav su joj haos spremili: Otkriveni detalji novih ulazaka u Elitu

Pakao -

Maja Marinković, sprema se da uđe u "Elitu" i pomrsi konce svima tamo, a naročito bivšem dečku.

Ona je u dogovoru sa Stanijom Dobrojević rešila da obelodani sve što zna o Aneli Ahmić koja se zakačila za njenu najveću životnu ljubav Marka Janjuševića Janjuša, piše Svet. Stanija i Maja neko vreme nisu pričale zbog Marka Markovića, Stanijinog bivšeg dečka kojeg je Maja uspela da omađija, ali joj je Dobrojevićeva ipak pružila ruku pomirenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sklopila pakt sa njom.

- Maja je opasna, čekala je da svako pokaže pravo lice, pa da uđe u rijaliti kao šlag na tortu. Aneli joj je meta ovog puta, svašta je pripremila za nju, neće se dobro provesti i to sve u dogovru sa drugaricom Stanijom. Ni Asmin neće znati šta ga je snašlo, spremaju im osvetu. Maja je cilj da Aneli pokaže koliko je nebitna Janjušu kada se ona bude pojavila, ali i da ispoštuje Staniju koju je već jednom izdala kao drugarica, ma biće šou unutra - govorio je za Svet izvor blizak Maji.

Podestimo, kada su pitali Maju ko se najviše plaši njenog ulaska ona je istakla:

- Aneli, ja sam bila i ostala Janjuševa najveća ljubav. Podrška i ljudi koji me vole su mi slali klipove, ona je bila upućena u moj javni život i učešće u rijalitiju. Kad sam bila sa Fikijem, ona je okačila jedan klip i napisala nešto. Ne verujem da bi bila toliko hrabra da mi to kaže u oči. Aneli fizički liči na Enu. Meni je ista. Janjuš je tu možda prepoznao neku sličnost, pa mu je verovatno postala simpatičn, ali kroz taj odnos sa njom ne ukazuje poštovanje prema ženi - poručila je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.