PUTUJE PREVOZOM OD INĐIJE DO POSLA - Mina Vrbaški otkrila da VAN RIJALITIJA radi ŠEST DANA U NEDELJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 19:02

PUTUJE PREVOZOM OD INĐIJE DO POSLA - Mina Vrbaški otkrila da VAN RIJALITIJA radi ŠEST DANA U NEDELJI

"Ponekad dobijem neki odevni komad ili neku kozmetičku uslugu, ali dosta više puta sama platim i frizuru i šminku i garderobu koju nosim."

Mina Vrbaški, bivša rijaliti učesnica Zadruge, osvanula je na portalima među rijaliti učesnicima, koji zarađuju preko društvenih mreža, gde se pominju i dosta besplatnih usluga kozmetičkih salona, a vezano za operaciju Miljane Kulić, kojoj se navodno podvrgla za kompenzaciju, tačnije reklamu.

Mina je odlučila da demantuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navode da zarađuje preko Instagrama pa otkrila da putuje prevozom od Inđije, gde živi, do njenog posla kao i da radi šest dana u nedelji, po sedam sati:

- Za razliku od ostalih navedenih ljudi, Mina vrbaški van rijalitija radi šest dana u nedelji, sedam sati dnevno, prijavljena je, ide joj radni staž, i sama zarađuje svoju platu. Što znači da nije neradnik. Ne živim od reklama i sponzora, do posla putujem prevozom iz Inđije.

- Sva vrata su mi otvorena zato što sam ispoštovala sve saradnje koje sam do sada imala na društvenim mrežama. I da, ponekad dobijem neki odevni komad ili neku kozmetičku uslugu, ali dosta više puta sama platim i frizuru i šminku i garderobu koju nosim. - napisala je Vrbaški.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.