PUNI 40 GODINA ZA OSAM DANA: Slavna srpska pevačica rekla sve o TRUDNOĆI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUNI 40 GODINA ZA OSAM DANA: Slavna srpska pevačica rekla sve o TRUDNOĆI (FOTO)

Divno...

Pevačica Goga Sekulić otkrila je da je u potpunosti promenila svoj život otkako se verila za Uroša Domanovića

- Ranije sam više pomagala drugima, šta god da iskoči - ja sam bila tu, a sebe sam zapostavila. Karijera, društvo zezanje i to je bilo to. Sada mi se desila prava ljubav, Uroš i ja smo promenili naše živote, a kada ćemo imati dete - premijerno će znati "Premijera". Bitno je da smo živi i zdravi - rekla je Goga.

Iako joj cvetaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruže na emotivnom planu, pevačica je razočarana zbog toga što pojedinci nemaju razumevanja za njen novi način života i priznaje da je boli to što su se prijatelji distancirali od nje.

Dragi moji, ovog vikenda se družimo u: Petak: "Tarapana" / Beograd Subota: "Lovac" / Indjija ❤️❤️❤️

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Oct 4, 2016 at 11:30am PDT

- Pravi, dugogodišnji prijatelji uvek su uz mene. Imamo i prijatelje koji dolaze kod nas u Cirih, to je ok. Razumeju ljudi moju situaciju, da živim u inostranstvu, volimo se i poštujemo i dalje. Ipak, nekima to ne odgovara, ispada da je Uroš mene ukrao od njih, pa su se distancirali - iskrena je bila pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Podsetimo, Goga puni 40 godina 27. februara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Proglasili smo dobitnice knjiga “Kako naći idealnog emotivnog partnera?”

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Feb.2017, 14:01

Ljubav vas zove, otvorite svoja srca! Danas kada je sve dostupno čini se da se svaka naša želja može ostvariti, ali opet možemo čuti žalbe i nezadovoljstva pojedinaca. Foto: Promo “Nešto fali”! Da, obično fali ono što se ne može kupiti novcem. Ljubav, partnerska ljubav. I ako se čini...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.