PUBLIKA JE REKLA SVOJE BUKTI RAT između porodica zadrugara! Hana se oglasila za SD nakon izbacivanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 18:33

"PUBLIKA JE REKLA SVOJE" BUKTI RAT između porodica zadrugara! Hana se oglasila za SD nakon izbacivanja

Specijalno za SD!

Proteklu noć u Zadruzi je obeležilo izbacivanje Bojana Savića i gostovanje njegove sestre Sanja kao pevačeve podrške.

Naime Sanja je prokomentarisala i Mišelovu porodicu, obzirom da su se Bojan i Mišel udaljili tokom učešća u rijalitiju. iako su dugogodišnji prijatelji, a mnogi komentarišu da je za to kriv upravo Bojan koji nije pružio podršku Gvozdenoviću tokom "rata" sa Miljanom Kulić, već se priklonio njoj, što je prouzrokovalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga Mišelova mama ne pozdravi tokom poziva koji je Gvozdenović imao sa svojom porodicom.

A post shared by 𝙈𝙞𝙨𝙚𝙡 𝙂𝙫𝙤𝙯𝙙𝙚𝙣𝙤𝙫𝙞𝙘 (@miselgvozdenovicofficial)

- Najviše se priča o pozivu Mišelove majke i zašto je uopšte pokrenuta priča da se ne pozdravi Bojan. Doduše, njegovi roditelji njega ne poznaju, ali zašto je njegova porodica videla da mu on nije prijatelj... Ne znam šta je u njihovoj glavi... Bojan ga je u početku i podržavao... Čak se posvađao sa Miljanom - istakla je Sanja protekle noći.

Redakcija našeg portala kontaktirala je Hanu, Mišelovu mamu, kako bismo čuli njen komentar na Sanjine reči tokom gostovanja u studiju povodom Bojanovog izbacivanja iz Zadruge.

- Publika je dala svoju poslednju reč, glasovi su rekli svoje. Mi ne poznajemo te ljude, a ja ne volim da komentarišem ljude koje ne poznajem. Kada je reč o prijateljstvu, Bojan je pokazao kakav je prijatelj, a pokazao je i Mišel koji je bio tu za njega do poslednjeg dana. Pa samo pogledajte šta narod kaže, komentari ispod klipova su mi najbolji parametar kakav je moj sin, jer to nisu fan grupe, već stvarna mišljenja naroda - rekla nam je Hana, pa dodala da se svakim danom oduševljava svojim sinom:

- Ma ja kao majka sam znala da sam ga vaspitala i odgajila u pravog muškarca i domaćina, ali čak i ja se iznenađujem svaki dan koliko je zreo i samostalan i kakve stavove ima. Svakim danom sam sve ponosnija. Što se tiče Bojanove sestre, tu zaista nemam komentar, publika je rekla svoje - zaključila je Hana za naš portal.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.