PRVO ZAJEDNIČKO OBRAĆANJE UŽIVO: Anu napali da je rasturačica brakova, a Bulić viknuo: Ne kvarite nam bajku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 16:24

PRVO ZAJEDNIČKO OBRAĆANJE UŽIVO: Anu napali da je rasturačica brakova, a Bulić viknuo: "Ne kvarite nam bajku!"

Progovorili su o svim aktuelnostima!

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" Ana Ćurčić, otkako se vratila u spoljašnji svet i svoj svakodnevni život, veoma je aktivna na svom Instagram profilu. Ništa drugačije, nije bilo ni ovog puta.

Sa svojim novim-starim partnerom Acom Bulićem, uključila se preko opcije "lajv" na pomenutoj socijalnoj mreži i govorila na razne teme koje interesuju njihove pratioce i fanove pomenutog rijalitija, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tiče se mahom njihovog odnosa.

- U medijima više ne postoji istina i sve se to spinuje. Ana nije ljubavnica, jer ja sam bio sam otkako je počeo rijaliti. Mi ne pridajemo puno pažnje svim tim natpisima. Jedino što je važno, jeste da smo tu jedno za drugo, a ko želi da hejtuje, neka hejtuje... Nas više ne dotiče. Od bajkovite priče trude se da naprave loše i prave neka nelogična poređenja - rekao je Aca na samom početku živog uključenja, podvukavši da su mediji i pojedinci krivi što se njihova "bajka" narušava.

- Moja deca su jako srećna što smo se pomirili. Stalno nas pitate za zajedničke planove, a što se njih tiče, samo ću reći :"Ko planira i Bog mu se smeje!" A što se veridbe tiče, bila je odavno - rekla je Ana sa sjajem u oku.

- Samo bih podvukao da Ana nije rasturila moj brak, jer je on bio okončan još ranije... Pre nego što smo se Ana i ja pomirili. A u "Zadrugu 7" ne bismo ušli nikada - istakao je Bulić.

Sve je interesovalo u kakvim je odnosima Ana sa svojom nekadašnjom kumom Kačavendom, a zadrugarka je bila kratka i jasna.

- Nemamo nikakav odnos - podvukla je, pomalo hladno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.