PRVO OGLAŠAVANJE NAKON ŠTO JE IZGUBILA BEBU - bivša zadrugarka pobegla iz grada i to sa njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 13:33

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON ŠTO JE IZGUBILA BEBU - bivša zadrugarka pobegla iz grada i to sa njim

Evo gde pronalazi snagu.

Bivša zadrugarka Ana Jovanović pre dva dana oglasila se na svom Instagram profilu i saopštila tužne vesti da je njena trudnoća prekinuta i da je njenoj bebi iznenada prestalo da kuca srce.

- Poštovani, ovim putem vas obaveštavam da se moja trudnoća naglo prekinula zbog nepravilnosti od kojih je bebu stalo srce. Takođe vas molim da ne zovite za izjave, imajte razumevanja i poštujte situaciju koliko ste za to sposobni - napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ana Jovanović na Instagramu.

Nakon toga Ana je pronašla mir u manastiru, a po poslednjim objava na Instagramu izgleda da su ona i njen dečko, Bakir Brajlović odlučili da napuste Novi Pazar i dođu u Beograd.

Brat Bilala Brajlovića podelio je sliku na kojoj vozi kola, a Ana ga dodiruje po vratu, gde je obavestio pratioce da su na putu za Beograd.

- Povratak otpisanih - napisao je on.

Ana se takođe oglasila putem svog storija na društvenoj mreži Instagram gde je podelola snažnu poruku.

- U redu je, shvatio sam kako je život jednostavan, a koliko žurim da upropastim svai trenutak. Više ne srljam, idem korak po korak - glasila se reči koje je ona napisala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.