PRVO OGLAŠAVANJE NAKON DISKVALIFIKACIJE! Evo ko je sačekao Miljanu na rampi u Šimanovcima i  gde se sada nalaze

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 09:53

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON DISKVALIFIKACIJE! Evo ko je sačekao Miljanu na rampi u Šimanovcima i gde se sada nalaze

On joj se našao kada joj je bio najpotrebniji!

Miljana Kulić noćas je diskvalifikovana iz rijaliti programa "Zadruga".

S obzirom na to da je prekršila ugovor koji je potpisala pred ulazak, televizija Pink je donela odluku da pokrene tužbu protiv nje.

- Zadrugari ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana zbog samoincijativnog napuštanja "Zadruge". Ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 100.000 evra, a TV Pink >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će je tužiti na osnovu ugovora - glasilo je pismo koje je voditeljka pročitala zadrugarima.

Miljana se sada prvi put oglasila nakon diskvalifikacije, putem svog Instagram profila.

Ona je objavila snimak na kom se vidi kako se vozi u kolima. Verovatno sesnimala dok je putovala prema porodičnoj kući u Nišu.

U kolima joj je pravio društvo Nenad Macanović Bebica, te dolazimo do zaključka da ju je on sačekao na rampi u Šimanovcima nakon napuštanja rijalitija.

Podsećamo, Miljana Kulić juče je pravila lom po imanju i pokušavala je da pobegne iz "Zadruge". Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se kako Kulićeva pokušava da probije vrata u ekonomskom dvorištu, te udara i lomi sve kako bi napravila sebi prolaz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.