PRVO OGLAŠAVANJE Marije Kulić nakon Miljanine diskvalifikacije iz Elite (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 15:09

PRVO OGLAŠAVANJE Marije Kulić nakon Miljanine diskvalifikacije iz "Elite" (FOTO)

Prekinula tišinu.

Tokom jučerašnjeg dana poznato rijaliti ime, Miljana Kulić, napustilo je zauvek imanje u Šimanovcima.

Naime, zbog fizičkog nasrtaja na Nenada Macanovića Bebicu lutkica iz Niša "zaradila" je diskvalifikaciju, i dug od 100.000 evra prema ružičastoj televiziji.

Tokom čitavog dana je bila u sukobu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, ali i prilično negativna prema ostalim takmičarima, no i prema samoj sebi. Ipak, u jednom trenutku je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prevršila svaku meru, te je logičan sled okolnosti bila i njena diskvalifikacija.

Miljana se nije oglašavala nakon odlaska iz Bele kuće, a njena majka Marija, takođe dobro poznata publici koja prati rijaliti, po prvi put nakon ćerkine diskvalifikacije oglasila se putem društvenih mreža.

Naime, Marija je na svom Instagram storiju podelila svog unuka, malog Željka, što jako često čini. Od Miljane ni traga ni glasa do sad.

Redakcija portala Srbija Danas pokušala je da kontaktira Mariju, međutim, Kulićeva se nije javljala na naše pozive.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.