PRVO OGLAŠAVANJE: Marija Kulić nakon što je Miljana vraćena iz Urgentnog centra OŠTRO PORUČILA SAMO JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 13:10

PRVO OGLAŠAVANJE: Marija Kulić nakon što je Miljana vraćena iz Urgentnog centra OŠTRO PORUČILA SAMO JEDNO

Turbulentan dan i za majku i za ćerku.

Miljana Kulić se ne smiruje otkad se nakon diskvalifikacije vratila u "Elitu". Tokom jučerašnjeg dana imala je niz sukoba. Jedan je bio sa Borom Terzićem Terzom i Milicom Veličković, a drugi sa Teodorom Delić. Došlo je i do fizičkog obračuna, a Miljana se noćas u emisiji "Pitanja gledalaca" pojavila sa kragnom na vratu.

Kulićeva je tokom emisije tvrdila da je bila u Urgentnom centru i da su joj ustanovljene teške telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede. Kako Miljana tvrdi, nju su Terza i Milica navodno šutirali i udarali, dok oni tvrde da to nije istina.

- Idem iz Urgentnog centra. Bila sam u Pećincima, gde je ustanovljen prelom vrata, to jest mišića - rekla je Miljana.

- Nije prelom vrata nego prsta - umešao se voditelj.

-Tako je, prst, teške telesne povrede. Ničim izazvano je (Milica) rekla Tarzanu (Terzi) izvršila fizički kontakt nad Micom tricom četvoricom. Tarzan me je vukao za kosu, čupao, udarali, šutirali... Za ovo ide krivična prijava - rekla je Miljana.

- Nemoj da lažeš - vikala je Milica.

- Je l' sam je ja vukao za kosu i šutirao? Laže - branio se Terza.

Povodom ovog incidenta portal Srbija Danas kontaktirao je njenu majku, Mariju Kulić, kako bi se iskristalisali odgovori i Miljanina dijagnoza. Marija je za naš portal dala oštru i jasnu izjavu.

 - Ne mogu da komentarišem ništa na tu temu, izvinite - rekla je Marija kratko.

S obzirom na to da je Marija za razgovor sa nama uvek bila raspoložena, velika je verovatnoća da trenutno ništa ne želi da komentariše samostalno zbog eventualne prijave koju bi podnela protiv Milice i Terze, zbog napada na njenu najstariju ćerku. Vreme će pokazati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.