PRVO OGLAŠAVANJE INE GARDIJAN nakon snimka koji je isplivao sa Duškom Tošićem: Evo šta je imala da poruči...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 10:19

PRVO OGLAŠAVANJE INE GARDIJAN nakon snimka koji je isplivao sa Duškom Tošićem: Evo šta je imala da poruči...

Odabrala je vrlo zanimljiv pristup spekulacijama!

Muž Jelene Karleuše, ali i otac njeno dvoje dece, Duško Tošić, ima novu devojku.

Juče su domaći mediji delili snimak koji je isplivao na mrežama na kom se jasno vidi Duško koji snima pevačicu Katarinu Inu Gardijan koja peva.

Na snimku koji je isplivao na površinu vidi se kako Ina peva Dušku na uvo, a on je sve to zabeležio telefonom.

Samo neko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme nakon što je snimak otkriven, Ina Gardijan se oglasila na svom Instagram profilu i dodatno potpalila priče da je u aferi sa kontroverznim fudbalerom objavivši snimak iz svoje nove pesme, a reči koje je napisala mnogi su protumačili da je uputila upravo Tošićevoj zakonitoj supruzi, ali i poručila publici ponešto vezano za čitavu ovu situaciju.

- K'o čaša razbila se klinka, zna da mi nije dorasla.

Od suza razlivena šminka, ja sam bog njenih poraza.

 Tvoja sam doza otrova, malih skotova ima gomila. - bili su stihovi koje je Ina objavila na Instagramu.

Da podsetimo, fudbaler je još uvek zakoniti suprug pevačice Jelene Karleuše, a kako izvor za Republiku govori, Ina i Duško se nisu ni trudili da se sakriju, pa su navodno razmenjivali nežnosti na zabavi privatnog tipa na jednom od beogradskih splavova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.