PRVO OGLAŠAVANJE Breskvice nakon poraza na PZE: Otkrila šta se sinoć dešavalo posle proglašenja pobednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 13:55

PRVO OGLAŠAVANJE Breskvice nakon poraza na PZE: Otkrila šta se sinoć dešavalo posle proglašenja pobednika

Obratila se i Teya Dori.

Sinoć je održano finale "Pesme za Evroviziju", a Teya Dora sa pesmom "Ramonda" odnela je pobedu na takmičenju i predstavljaće Srbiju u Malemu u maju ove godine.

Breskvica se sada prvi put nakon poraza oglasila na svom Instagram nalogu.

- Dobro jutro dragi moji, javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svim glasovima i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna - napisala je ona na svom Instagram storiju je i čestitala koleginici i poželela joj je sreću.

- Želim javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi - napisala je Breskvica, pa dodala:

- Sada se vraćamo starim navikama i obavezama, a i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskvica - napisala je.

Srbija Danas/Instagram/brrrreskvica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.