PRVI SUSRET DEJANA I ALEKS PRED KAMERAMA: Nikolićeva u panici - sve je isplanirano, voziće se u gondoli?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 21:29

PRVI SUSRET DEJANA I ALEKS PRED KAMERAMA: Nikolićeva u panici - sve je isplanirano, voziće se u gondoli?!

Ana ubeđena da će Nikolićeva osvojiti prvo mesto!

U četvrtak, osmog juna, održaće se veliko superfinale šeste sezone "Zadruge". Rijaliti učesnici su već počeli da naslućuju da se bliži kraj, iako nemaju pouzdanu informaciju kada će biti proglašen pobednik.

Međusobno su komentarisali ko bi mogao da zauzme prvo mesto ove sezone. Ana Spasojević pretpostavlja da će Aleksandri Nikolić pripasti titula pobednika.

Dejan Dragojević je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u petoj sezoni pobedio i osvojio 50.000 evra. Ana je prokomentarisala, ukoliko Aleksandra osvoji prvo mesto, da će morati da se suoči sa svojim bivšim dečkom Dejanom, kako bi joj uručio nagradu.  

- Ti ako si pobednica, tebi Dejan treba da preda onaj trofej što dobija pobednik na kraju - istakla je Spasojevićeva, na šta se Aleks preneraziila:

- Daj, ne lupaj, ne verujem. Ne, ne... Ne! Ja  znam da on otvara, nemam pojma... On beše ide u čamcu, je l' - rekla je zbunjeno zadrugarka.

- Da, u gondoli - potvrdila je Ana.

- Pa dobro, voziće se... Što se mene tiče, i da bude tamo, ja neću ni da mu se javim! Sve najbolje mu želim i to je to - zaključila je Aleksandra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.