PRVI PUTU U JAVNOSTI: Bebi Dol pred kamerama nakon spekulacija da se bori za GOLI ŽIVOT! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 21:24

PRVI PUTU U JAVNOSTI: Bebi Dol pred kamerama nakon spekulacija da se bori za GOLI ŽIVOT! (FOTO)

Pevačica primetno drugačija!

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, već duže vreme se ne pojavljuje u javnosti, a kako se nedavno proširila vest da je viđena u narodnoj kuhinji, krenule su brojne spekulacije.

Javnost je bila zabrinuta zbog pevačice, te se mnogi pitaju da li je pred bankrotom s obzirom na to da se pojavila na neočekivanom mestu - narodnoj kuhinji, a svoju karijeru zapostavila je već dugi niz godina, što donekle opravdava ove sumnje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Bebi Dol se sada prvi put pojavila pred kamerama nakon spekulacija, a malo je reći da je njeno izdanje iznenadilo mnoge.

Pevačicin zaštitni znak uvek je bila plava duga kosa, međutim, ona se ovaj put pojavila sa perikom, kao i naočarima, i crnim kačketom, a na sebi nije imala ni "trunku" šminke.

Naravno, lako je bilo uočljivo da je pevačica izgubila i na težini, te sada izgleda poprilično drugačije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.