PRVI PUT POSLE POROĐAJA! Jelena Kostov u “Magazinu In” otkriva detalje TAJNE UDAJE!

Izvor: Svet, 21.Apr.2017, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT POSLE POROĐAJA! Jelena Kostov u “Magazinu In” otkriva detalje TAJNE UDAJE!

Nova epizoda emisije “Magazin In”, autorke i voditeljke Sanje Marinković, donosi nove zanimljive teme i uvek aktuelne goste.

Ove subote, Sanja će ugostiti pevačice Nedu Ukraden i Zlatu Petrović, voditeljku Draganu Katić, Vesnu de Vinču i ekskluzivno, prvi put posle porođaja, pevačicu Jelenu Kostov.
Ove dame će u emisiji “Magazin In” otkriti kako su uredile život po svojim pravilima i da li su sada srećnije, fatalnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zadovoljnije i zdravije.
Zlata će otvoreno govoriti o tome zašto su muškarci uvek sanjali krevet i seks sa njom, ali i da li će otiči na svadbu svog bivšeg supruga Zorana Pejića Peje.

“Podrazumeva se, ako ja ne odem, onda nema svadbe”, rekla je Zlata.
Neda je priznala da joj muškarac nikada nije bio razlog za sreću, dok je Dragana otkrila da bi njeni sinovi želeli da se uda jednog dana.

Jelena Kostov, koja se prošle godine ostvarila u najvažnijoj ulozi u životu, ulozi majke, prvi put se nakon porođaja pojavila u nekoj emisiji.
Osim toga, pevačica se i udala za svog izabranika Miljana, te otkriva sve o venčanju, kao i zašto je Miljan za nju bio jedini pravi.

Ne propustite još jednu zanimljivu epizodu emisije “Magazin In”, ove subote, 22. aprila, od 17 časova, samo na Televiziji Pink!
SvetInstagram, printscreen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Prvi put posle porođaja! Jelena Kostov u “Magazinu In” otkriva detalje tajne udaje!

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2017

  Nova epizoda emisije “Magazin In”, autorke i voditeljke Sanje Marinković, donosi nove zanimljive teme i uvek aktuelne goste.   Ove subote, Sanja će ugostiti pevačice Nedu Ukraden i Zlatu Petrović, voditeljku Draganu Katić, Vesnu de Vinču i ekskluzivno, prvi put posle porođaja, pevačicu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.