PRVI PUT NISAM LAGAN Ša otkrio kako je supruga reagovala na njegov ulazak u Elitu i da li su se pomirili posle svega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023, 00:13

"PRVI PUT NISAM LAGAN" Ša otkrio kako je supruga reagovala na njegov ulazak u "Elitu" i da li su se pomirili posle svega!

"Ja znam šta hoću, a šta neću!"

Upravo je počela emisija ''Vandredno ubacivanje.''

Voditeljka Ana Radulović najavila je narednog učesnika ''Elite'', koji će svojom pojavom izazvati pravu pometnju među učesnicima, a reč je o Nenadu Aleksiću Ša.

- Nenade, kako si? - upitala je Ana.

- Ne znam kako se osećam. Po prvi put nisam lagan - kazao je Ša.

- On je meni pompezno najavio svoje venčanje, rekao mi je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to drugačije, a ja sam se nasmejao. On je verovao u taj odnos, a desilo se da se raziđu jako brzo. Ne znam šta je problem, ali verujem da je Ša bio dobar prema njoj - kazao je Miki.

- Zvanično sam u braku. Mi smo popričali, a sve o tome ću otkriti u rijalitiju - rekao je Ša.

- Da li ulaziš da joj dokažeš vernost? - upitala je voditeljka.

- Nisam odustao. Ona je malo ljuta na mene. Ne bih sad previše o tome, ako bude prilike u ''Eliti'', ja ću to otkriti. Iz gluposti smo se rastali - rekao je Ša.

- Šta ti je rekla kada si je obavestio da ulaziš u ''Elitu?'' - upitala je voditeljka.

- Da ne zna zbog čega opet ulazim, kao i da sam ishitreno odreagovao. Kazala mi je da pokažem da sam dobar, ko sam i šta sam. Kriv sam ja, kriva je i ona - kazao je Ša.

- Ti nisi mlad, moraš da znaš. Kad vidiš da nekom nešto smeta kod tebe, malo to koriguj, ako treba. Drugo, nećeš nekog sroz menjati i braniti neke stvari. Brak je tolerancija. Ono što je važno jako je da neko ima razumevanja - rekao je Miki.

- Mene ne zanima da se u rijalitiju ku*vam. Želim da sada pokažem sebe - kazao je Ša.

- U braku si na papiru, sad nisi sa njom zvanično. Ti ne znaš kako će se ona ponašati napolju - rekao je Miki.

- Da li misliš da će devojke u rijalitiju pokušavati da dođu do tebe? - upitala je voditeljka.

- Da, nihovo je da probaju, a moje je da ih odbijem. Ja znam šta hoću, a šta neću. Ona zaslužuje ljubav od mene, bila je iskrena i dobra, a ja nisam u svemu mogao da budem fer, jer su me remetile neke stvari iz prošlosti - rekao je Ša.

- I dalje verujem u ovaj brak. Obavestio sam je o ulasku u rijaliti u trenutku kad smo se videli da popričamo. Nije joj bilo svejedno, pitala me je šta će mi to sada i zašto pravim ishitrene poteze - iskren je bio Nenad.

Podsetimo, Nenad se nedavno oženio Tiktokerkom Vanjom iz Kraljeva, a vest da su se rastali, nakon samo 4 meseca braka, sve je iznenadila.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NAKAČIO SE NA MILENU SAMO DA BI OPSTAO" Ša raskrinkao učesnika "Elite", otkrio da je Kačavenda mamac za njih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023

Nije štedeo reči!..Voditeljka Ana Radulović nastavila je razgovor sa novim učesnikom ''Elite'' Nenadom Aleksićem Ša i večerašnjim gostom Mikijem Đuričićem...- Ša, kako komentarišeš aktuelna dešavanja u rijalitiju? - upitala je voditeljka...- Ovaj Sanjin se nakačio na Milenu, samo da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.