NAKAČIO SE NA MILENU SAMO DA BI OPSTAO Ša raskrinkao učesnika Elite, otkrio da je Kačavenda mamac za njih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023, 01:06

"NAKAČIO SE NA MILENU SAMO DA BI OPSTAO" Ša raskrinkao učesnika "Elite", otkrio da je Kačavenda mamac za njih!

Nije štedeo reči!

Voditeljka Ana Radulović nastavila je razgovor sa novim učesnikom ''Elite'' Nenadom Aleksićem Ša i večerašnjim gostom Mikijem Đuričićem.

- Ša, kako komentarišeš aktuelna dešavanja u rijalitiju? - upitala je voditeljka.

- Ovaj Sanjin se nakačio na Milenu, samo da bi opstao u rijalitiju. Kao što je nekad Matora bila glavni mamac za žene nekad, to je sad Milena za muškarce - istakao je Ša.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mislite li da će se Matoroj udvarati devojke? - upitala je voditeljka.

- Mislim da će ona sačuvati brak, samo joj je problem Anita koja stalno ljubomoriše. Fascinantno mi je što svaka koja voli muški pol, pored nje postane naklonjena istom polu. One pre nje nisu imale iskustvo sa ženama, a onda oprobaju nju i zaljube se. Ne bih voleo da se Matora razočara, ali ćemo videti - rekao je Miki.

- Na početku mi je delovalo kao da je Anita bila pored Matore samo da bi se dobro plasirala, ali sam promenio mišljenje u jednom trenutku - rekao je Ša.

- Meni nije jasno samo kako je Anita mogla da kaže da voli Marka, a ima odnos sa Zolom. Šta je sa mozgom? - dodao je Miki.

- Možda je mesečarila - rekao je Ša.

- Kako vam se čini Mensur? - upitala je voditeljka.

- Nemam lepo mišljenje o njemu, ali on ovo što radi sad, verovatno je od nekog naučio - rekao je Miki.

- Da li očekuješ od Ša da ostane dosledan i ne uđe u vezu sa nekom od devojaka? - upitala je voditeljka.

- Naravno da mislim. Najsmešnije mi je kad je prepričavao kako mu je bilo s Tarom u Makedoniji - kazao je Miki.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.