PRVI PUT NAKON DISKVALIFIKACIJE: Gastoz PROGOVORIO O PRODUKCIJI PAROVA! Evo šta se dogodilo te KOBNE NOĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 21:20

PRVI PUT NAKON DISKVALIFIKACIJE: Gastoz PROGOVORIO O PRODUKCIJI PAROVA! Evo šta se dogodilo te KOBNE NOĆI

"Nije bila opkoljena televizija te noći, kao što se pričalo."

Nenad Marinković Gastoz diskvalifikovan je iz vile "Parova" sa još nekoliko takmičara, a sada je za domaće medije prvi put govorio o toj noći kada ih je policija odvela u stanicu da daju izjave.

Gastoz je napomenuo i da nije imao pismeni ugovor sa produkcijom Hepi televizije, već usmeni, pa i o honoraru.

- Imali smo korektan šer, iako svađe nisu bile gledane. Nakon toga smo odlučili da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izađemo iz rijalitija. Nije bila opkoljena televizija te noći, kao što se pričalo. Došla su dva policijska automobila. Nakon toga su nam rekli ili izađite ili ostanite. Mi smo izašli. Ne želim da pričam o detaljima, idemo dalje nakon svega. Mogao bih o tome da pričam, ali nije na meni. Neka to ostane tajna jedne firme, koju poštujem i cenim.

Očekuješ li da ti produkcija isplati honorar?

- Ne interesuje me da li će biti honorara. Ima li smo usmeni dogovor, nisam tražio napismen odgovor. Ako sam nešto zaradio, tu sam da mi daju, ako nisam neka me ostave na miru. Imam karijeru i posle i pre rijalitija. Ne želim da budem deo šunda. - rekao je Nenad.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Danijel Višić za Srbija Danas nakon IZBACIVANJA: "Miljana mi je NAJVEĆA GREŠKA!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.