PRVA fotografija iz porodičog doma - Bikovićeva supruga se oglasila nakon POROĐAJA: Mali Vasilije stigao kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 15:56

PRVA fotografija iz porodičog doma - Bikovićeva supruga se oglasila nakon POROĐAJA: Mali Vasilije stigao kući

Nakon što je izašla iz porodilišta, Ivana Malić pohvalila se šta je to za njenog sina kupljeno.

Glumac Miloš Biković i njegova izabranica Ivana Malić dobili su sina kojem su dali ime Vasilije, a juče su mama i beba došli iz porodilišta u njihov porodični dom.

Biković se nakon što se Ivana porodila oglasio na svom Instagramu tako što je podelio fotografiju dečjeg crteža, a potom je pokazao i kako je slavio sa trubačima rođenje deteta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ipak, Ivana se sve do sada nije oglašavala nakon što je dobila sina, ali to je sada učinila na svom Instagramu.

Naime, ponposna mama je uslikala bodiće za dečaka pored novogodišnje jelke.

- Moja braća Cigani mi kažu ,,imaš cigansku dušu’’ i to mi je jedan od najlepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba. (Ne zna se šta je gore, što je deficitarna ili što se posmatra kao roba.) A moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NJEGA… Najveći blagoslov od svih - napisao je glumac uz snimak sa trubačima.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Podsetimo, glumac je juče tokom dana posetio svoju izabranicu Ivanu Malić i sina u porodilištu, noseći im poklon, a sa lica nije skidao osmeh dok je prolazio pored fotoreportera koji su ga ispred porodilišta sačekali.

Srbija DanasDruštvene mreže/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.