PRŠTE POSLOVNE PONUDE! Srpkinja pozvala Gocu Tržan: Dođi kod mene da bereš KRUŠKE, dnevnica 2.500 DINARA!

Izvor: Svet, 04.Avg.2020, 13:11

PRŠTE POSLOVNE PONUDE! Srpkinja pozvala Gocu Tržan: Dođi kod mene da bereš KRUŠKE, dnevnica 2.500 DINARA!

Nakon što je Goca Tržan izjavila da je estrada i te kako ugrožena usled pandemije korona virusa i da jedna tezga mnoga usta hrani, pevačici je stigla i neobična poslovna ponuda.
GOCA NE MORA VIŠE DA BRINE! Naime, pevačica je nedavno putem društvenih mreža iskritikovala ljude koji se slade nemaštinji na estradi.
Vidim da je narod bas >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << srecan i zadovoljan sto estrada nema od cega da zivi. Eto, bar nekome i srecu da donesemo svojom nesrecom…
goca trzan (@GordanaTrzan) August 2, 2020
„Vidim da je narod baš srećan i zadovoljan što estrada nema od čega da živi. Eto, bar nekome i sreću da donesemo svojom nesrećom.”, napisala je pevačica
Ipak, Goca ne mora više da brine se na ovaj tvit nadovezala žena koja je pevačici poslala primamljivu poslovnu ponudu.

„Možeš kod mene da bereš kruške, povedi i malog. Dnevnica 2.500 dinara i tri obroka”, napisala je žena u komentaru.
Pa, morate priznati da je ovo zanimljiv oglas, pa bi i Gocine kolege koje je uhvatila besparica mogle da razmisle o ovome.
NOVI SVET! BIKOVIĆ prolazi kroz PAKAO, brat MONAH se moli za njegov život! Pevači zaratili, KORONA ili PARE? Ilda na LEKOVIMA zbog GUBITKA BEBE! Zbog JK verenica turskog glumca POLUPALA APARTMAN!

SvetATA IMAGES
The post PRŠTE POSLOVNE PONUDE! Srpkinja pozvala Gocu Tržan: Dođi kod mene da bereš KRUŠKE, dnevnica 2.500 DINARA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"JA SAM VEĆ KOPALA KROMPIR, NIJE ME SRAMOTA" Estrada nema prihode, a pevačica je spremna da se prihvati DRUGOG POSLA

Izvor: Blic, 05.Avg.2020, 09:56

Pevačica Nina Badrić nedavno se požalila na finansijsku krizu zbog pandemije korona virusa, posle čega su putem društvenih mreža usledili pozivi da okopava krompir, kako bi zaradila novac. Na stranu koleginice sada su stale i pojedine srpske pevačice, koje navode da ih ne bi bilo sramota da obavljaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.