PROTIV GOVORA MRŽNJE: Severina, Hristina Popović i Goran Bogdan u kampanji – Hejt, SLOVEni, još ste živi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 12:25

PROTIV GOVORA MRŽNJE: Severina, Hristina Popović i Goran Bogdan u kampanji – Hejt, SLOVEni, još ste živi?

Poslali moćnu poruku!

Poznati magazin na svom Jutjub kanalu objavio je video "Hejt, SLOVEni, još ste živi?". Video je sastavni deo Kampanje protiv govora mržnje koju Buka realizuje proteklih meseci. Spot je napisao i režirao proslavljeni filmski režiser Predrag Ličina, a glavne uloge igraju Hristina Popović, Severina i Goran Bogdan.

- Nit vodilja kampanje je pozdrav "Hej, Sloveni", koji smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prekrstili u "HEJT, SLOVEni", jer je mržnja, izgleda, postala najnormalnija stvar, kao i "dobar dan". Video pokazuje koliko smo oguglali na govor mržnje, a znamo koliko je to opasno i kakve sve zastrašujuće posledice može imati - kaže glavni i odgovorni urednik.

- Svedoci smo sve učestalijeg govora mržnje, koji postepeno osvaja online i offline prostor i preti da postane opšteprihvaćeni način komunikacije u našem društvu. Opasnosti navikavanja na ovu vrstu govora su višestruke - upozoravaju iz poznatog magazina i dodaju da kampanja ima za cilj afirmisanje kulture dijaloga, empatije i razumevanja među ljudima.

Spot možete pogledati u nastavku:
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezde regiona u kampanji – Hejt, SLOVEni, još ste živi?

Izvor: N1 televizija, 10.Apr.2021

Bosanskohercegovački magazin Buka na svom jutjub kanalu objavio je video “Hejt, SLOVEni, još ste živi?”. Video je sastavni deo Kampanje protiv govora mržnje koju Buka realizuje proteklih meseci.

Nastavak na N1 televizija...

U zemlji glupih ti bi bila kraljica: Severina, Hristina Popović i Goran Bogdan u borbi protiv mržnje na internetu

Izvor: Tracara.com, 11.Apr.2021, 08:06

Magazin Buka na svom Jutjub kanalu objavio je video  Video je sastavni deo Kampanje protiv govora mržnje koju Buka realizuje proteklih meseci. Spot je napisao i režirao proslavljeni filmski režiser Predrag Ličina, a glavne uloge igraju Hristina Popović, Severina i Goran Bogdan. “Nit...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.