PRONAŠLA MIR: Svi pričaju o otkazu Irine Vukotić, a malo ko zna da na ovom mestu druguje sa Hristom

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2023, 15:22

PRONAŠLA MIR: Svi pričaju o otkazu Irine Vukotić, a malo ko zna da na ovom mestu 'druguje sa Hristom'

"Monaštvo joj se uvek obraduje..."

Voditeljka Irina Vukotić glavna je tema medija otkako je dala otkaz na televiziji "Pink" i odlučila da pređe na "Prvu".

U radnu biografiju ovog TV lica upisana su brojne popularne emisije poput "Dodatnog ubrzanja", "Mozaika" na nekadašnjem Trećem kanalu RTS-a, pa "Sve za ljubav", rijaliti "Veliki Brat", "Žene", "Tačno 9", "Dobro jutro, Srbijo, sve do "Novog jutra" na "ružičastoj televiziji".

O privatnom životu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vukotićeve malo se zna, a detalji koji su dospeli do javnosti iznova i iznova se upisuju uz njeno ime. Poput informacije da je bila udata za bivšeg takmičara "Velikog Brata", Savu Radovića. Godine 2007. njih dvoje su, nakon završetka rijalitija, započeli vezu, a iste godine su se i venčali.

Sava i Irina su tada otputovali u Nemačku kako bi posetili Savinu majku, gde su se i venčali. Iz ovog braka dobili su kćerku Iskru.

- Irina me je osvojila svojom nesebičnošću. Shvatili smo da se super uklapamo i ja sam rešio da se smirim i oženim - ispričao je tada za Sava.

Do razvoda poznatog para je došlo samo dve godine kasnije, a posle pet godina Irina je i vratila devojačko prezime Vukotić. Ona je jednom prilikom, na pitanje da li bi želela da ponovo stane pred oltar, otkrila detalje njihovog venčanja.

- Nisam bila pred crkvenim oltarom kad sam se prvi put udavala, tako da nema mesta za "opet". Čak nisam izgovorila "da", već "ja", pošto je venčanje bilo u Nemačkoj. Za sve postoji prvi put, pa i da ja kažem "da", ali, tvrd je orah voćka čudnovata - ispričala je svojevremeno Irina.

Domaći mediji su pisali o vezi Vukotićeve i doktora Radmila Jankovića, koji je i te kako poznat domaćoj javnosti. On je zamenik direktora UKC u Nišu, a tokom pandemije koronavirusa bio je čest gost emisija. Doktor je, navodno, i dalje zvanično u braku, mada je trenutno u procesu razvoda. Navodno je upravo to razlog zbog čega još uvek ne žele javno da govore o svojoj ljubavi, kao i jer hoće da zaštite njegova dva sina od medijske pažnje.

Poznata voditeljka je pored posla i majčinstva izuzetno posvećena veri, te često odlazi na mesto koje za nju ima veliki značaj u duhovnom smislu.

Reč je o manastiru Blagoveštenje u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, nadomak Čačka. Poznato TV lice, prema saznanjima portala Srbija Danas, često u ovu svetinju odlazi sa kćerkom Iskrom.

- Dolazi u naš manastir, ali i u susedni manastir Nikolje. Uvek je dostojanstvenog držanja i jako prijatna. Posvećena je pravoslavnoj veri, a i majčinstvu. Često je u društvu ćerkice. Monaštvo joj se uvek obraduje, kao i ljudi kojima je ovo druga kuća, a neretko dolazi po savete duhovnika - ističe izvor za naš portal.

Reči našeg izvora potvrđuju i Irinine objave sa društvene mreže Instagram, gde se može videti da voditeljka velike praznike obično obeležava u pomenutoj svetinji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.