PRONAĐEN LEŠ - Poznati muzičar MRTAV pod NEPOZNATIM okolnostima! Istraga je u toku

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2020, 23:52

PRONAĐEN LEŠ - Poznati muzičar MRTAV pod NEPOZNATIM okolnostima! Istraga je u toku

Muzička scena se oprašta...

DJ Erik Moriljo pronađen je mrtav pod nerazjašnjenim okolnostima, tri dana pre nego što je trebalo da se nađe pred sudom zbog silovanja, prenosi američka štampa.

Moriljo (49) je početkom avgusta bio optužen za silovanje, a sada je pronađen njegov leš, dok su okolnosti smrti i dalje predmet istrage.

Moriljo je bio najpoznatiji po hitu "I like to move it" iz 1990. godine.

A post shared by Nick Mason (@nick_mason_dj) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Sep 1, 2020 at 2:05pm PDT

Morilja je pre manje od mesec dana koleginica sa DJ scene optužila za silovanje. Uhapšen je u Majamiju 6. avgusta i ovog petka trebalo je da bude izveden pred sudiju.

DNK dokaz je, prenose mediji, "nedvosmisleno" ukazivao da je on počinio napad u decembru 2019. godine, iako je muzičar poricao optužbe.

Dragana Mitar spopadala muškarce na Adi i postavljala im ŠKAKLJIVO PITANJE! Bežali od nje glavom bez obzira (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.