PROMENIO PROFESIJU: Gagi Đogani sad je vozač GSP?!

Izvor: Kurir, 19.Mar.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENIO PROFESIJU: Gagi Đogani sad je vozač GSP?!

Svaki dan je novi početak, nikad nije kasno da promenite poziv. Pozdrav iz GSP-a, napisao je denser na Instagramu

Denser Gagi Đogani, osnivač grupe Fanky G i bivši muž Anabele Atijas, promenio svoju profesiju. Naime, denser je objavio na Instagramu fotografiju na kojoj sedi za volanom gradskog autobusa.

On je proveo sunčano po podne sa svojom ćerkom, koja je zajedno s njim pozirala na fotografiji, a njegov komentar je naveo mnoge da pomisle da je promenio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << profesiju.

"Svaki dan je novi početak, nikad nije kasno da promenite poziv. Pozz iz GSP-a", napisao je denser.

Svaki dan je novi pocetak,nikad nije kasno da promenite poziv ;-)... Pozz iz GSP-a...:-)))))

A photo posted by Gagi Djogani (@gagidjogani) on Mar 18, 2015 at 7:49am PDT

Podsetimo, denser se odavno nalazi u veoma teškoj finansijskoj situaciji, pa je čak slovno je na svojoj Fejsbuk stranici molio svoje prijatelje da mu uplate po evro kako bi mogao da snimi novi spot. Gagi je rekao da je na tu ideju došao sasvim slučajno jer mu se bliži rođendan. On

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poštovani putnici, pogledajte vozača!

Izvor: Mondo, 19.Mar.2015

Zamisli uđeš u bus i na mestu vozača vidiš Gagija Đoganija?!..Foto: Instagram/gagidjogani.. Denser Gagi Đogani objavio je na Instagramu fotku koja je "sludela" sve koji su je videli!..Na njoj Đogani sedi za volanom autobusa i pozira sa ćerkicom..."Svaki dan je novi početak, nikad nije kasno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.