Gagi Đogani vozi autobus!

Izvor: Tracara.com, 19.Mar.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi Đogani vozi autobus!

Vozač autobusa? (foto: Instagram) Gagi Đogani, osnivač grupe koja je 90-ih žarila i palila Srbijom Funky G i bivši suprug Anabele Atijas, izgleda da je promenio profesiju. Nekadašnji učesnik rijalitija Farma objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj sedi za volanom gradskog autobusa. Njegov komentar naveo je mnoge da pomisle da je promenio profesiju. “Svaki dan je novi početak, nikad nije kasno da promenite poziv. Pozz iz GSP-a”, napisao je Đogani. Podsetimo, pre nekoliko meseci, Gagi je putem Facebooka apelovao na svoje virtuelne prijatelje da mu uplate svi po jedan evro kako bi snimio novi spot!
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Gagi Đogani postao vozač GSP-a! (FOTO)

Izvor: Story, 19.Mar.2015

Denser Gagi Đogani, osnivač grupe Funky G i bivši suprug Anabele Atijas, rešio je da promeni profesiju..Gagi Đogani, foto: Vladimir Šporčić..Denser je, naime, na Instagramu objavio fotografiju na kojoj sedi za volanom gradskog autobusa. On je proveo sunčano po podne sa svojom ćerkom, koja je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.